Presse og media

Hva gjør du når pressen ringer? Og hvordan skal du gå frem for å selv ta kontakt?  Jeg tilbyr rådgivning og praktisk hjelp med budskap og kontakt med journalister. 

Tekstforfatting

Tekst til papir eller skjerm. Jeg utfordrer, bidrar med ideer og leverer ferdig tekst. 

Strategisk kommunikasjon

Utvikling av kommunikasjonsplattform, strategiarbeid og markedsplaner. Jeg tilbyr erfaring og kan både være sparringspartner og bistå med konkret utforming. 

Web og Sosiale medier

Nytt innhold på WEB eller skifte ut den gamle fullstendig? Jeg kan bidra med struktur, skisse og faktisk innhold.  SOSIALE MEDIER - Identitet, nettverk og fellesskap. Konsumentmakt, markedskanal og digitalt demokrati. Jeg kan hjelpe dere i gang på sosiale medier - eller bidra operativt for dere som allerede er aktive. 

Prosjekt

Intern og ekstern kommunikasjon - prosjektledelse eller prosjektdeltakelse med fagansvar for kommunikasjon og PR. Eksempel på prosjekter jeg kan bidra til: implementering av nytt intranett, omstilling og nedbemanning, oppkjøp og fusjon.

Presentasjoner

Presentasjoner for egne medarbeidere eller eksterne - hvordan oppnår du ønsket effekt med din kommunikasjon? Jeg bidrar med kurs i presentasjonsteknikk eller diskret sparring knytte til budskap og form. Du kan også få praktisk hjelp til å utforme presentasjonsmateriell. 

Please reload